Sabtu, 28 Januari 2017

JJCM : Army Navy Burger + Burrito, Imago

Hari ni jalan-jalan ke Imago sempena Chinese New Year. Tahun ni CNY ntah kenapa macam tak meriah rasanya. Tanglung dan bunga api pun kurang. Atau.... adakah saya semakin tua, tu yang rasa tak meriah. Angpow pun tak dapat dah. Tahun ni pun tak balik kampung... tambah lagi cam tak meriah.

Walaupun begitu, shopping complex tetap meriah dengan pengunjung. Hajat nak makan di Beyond Veggie tapi waiter tu kata kena tunggu lama sikit sebab ada satu family order makan besar. Jadi tak sanggup nak tunggu, oleh itu terus ke Army Navy.

Army Navy Burger + Burrito ni sebenarnya asal dari Filipina. Kat sana cawangan ada merata-rata dan kini dibuka satu di Kota Kinabalu. So kami pun nak merasa juga keenakan makanan di sini.

Army Navy terletak di Ground Floor, Imago Shopping Mall. Tak jauh dari Souled Out dan The Tavern (sebelah luar).

Army Navy

Steak Starving Sailor. RM21

Fearless Fried Chicken. RM17


-
-
-
-
-

Sebenarnya makanan di Army Navy ni okay. Tapi mungkin bukan one of my favorites la. Harga makanan kurang berbaloi. Rasa fried chicken lebih kurang macam masakan kat rumah. Dan dihidang menggunakan sudu, pisau dan garfu plastik mungkin tak berapa sesuai sebab ayam tu keras. Hehe.

Walau bagaimanapun, tempat makan ni bersih, interior pun cantik dan makanan cepat sampai.

Hiasan CNY di Imago untuk tahun 2017.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih!